Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem lép be más pártba az MSZP-ből kilépett Horváth Imre

2017.11.27. 15:31

Öt napja lépett ki az MSZP-ből Horváth Imre, miután kiderült, hogy pártja nem őt jelöli a jövő évi választáson, hanem a DK-s Varju Lászlót. Horváth hivatalosan nem indokolta meg a kilépést, és azóta ment a találgatás, hogy belép-e másik pártba.

A képviselő - aki a választásokig az MSZP parlamenti frakciójának tagja marad - most az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja, hogy baloldali politikusnak tartja magát, és nem kíván más párt jelöltje lenni. De ha az újpesti választópolgárok kívánják, akkor indul a választáson - feltehetően függetlenként.

Horváth közölte,

világéletemben Újpestet és az itteni embereket szolgáltam. Őket képviselem, értük dolgozom legjobb tudásom és erőm szerint. Ha az újpesti választópolgárok kívánják, hogy folytassam a munkát, megteszek mindent, hogy 2018-ban is győzelemre váltsam a bizalmat.

Horváth Imre egyébként a Kiss Péter halála miatt kiírt újpesti időközi választáson indult 2014-ben, és nem várt fölénnyel győzte le a Fideszt.