Pincébe zárták és botokkal verték női alkalmazottjukat

2017.12.11. 13:54 Módosítva: 2017.12.11. 13:56

A Police.hu híre szerint csütörtökön egy győri üzlet tulajdonosai bezárták egy pincébe és bántalmazták női alkalmazottjukat.

A nő elmondása szerint munkaadói este egy órával korábban bezárták a boltot, kolléganőit hazaengedték, majd átvizsgálták a ruházatát és a csomagját. Ezután arra kényszerítették, hogy lemenjen velük a pincébe, ahol fémcsővel, bottal, és más eszközökkel ütni kezdték állítólagos tartozása miatt. A bántalmazást követően elvették mobilját, bankkártyáját és kulcsait, majd elengedésekor életveszélyesen megfenyegették őt és a családját, ha a történtekről értesíti a hatóságokat. A nő a verés következtében bordatörést szenvedett.

A rendőrség másnap kapott értesítést az esetről, ezután elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetőit. A 26, 38 és 43 éves budapesti férfiakkal szemben személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és zsarolás miatt indult eljárás. A három férfit gyanúsítottként kihallgatták, kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit vasárnap a bíróság elrendelt.