Meghalt Tóth Zoltán József

2018.01.30. 10:24

Vasárnap este rossszul lett otthonában és 51 éves korában meghalt dr. Tóth Zoltán József, a második Orbán-kormány Honvédelmi Minisztériumának egykori helyettes államtitkára, írta a Magyar Nemzet hétfőn a Magyarok Világszövetségének közleményére hivatkozva. A hírt megerősítette a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is, ahol docensként tanított.

toth zoltan jozsef

A jogász és politiológus végzettségű, a Szent Korona-tant tanulmányozó Tóth Zoltán József 1997-től egyetemi oktatóként dolgozott a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, 2003-tól adjunktusként, 2009-től címzetes egyetemi doncensként. 2007-től a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatika Karán volt tanszékvezető egyetemi docens, majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magyar Állam- és Jogtörténeti Intézetének lett egyetemi docense - az intézmény Tóth Zoltán Józsefet a saját halottjának tekinti. 

Tóth 1998-2007 között főosztályvezető-helyettes volt a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában, majd 2010-től 2011-ig a Honvédelmi Minisztérium Jogi és Igazgatásügyekért felelős helyettes államtitkára volt. Posztjáról alig kilenc hónap után azonnali hatállyal mentették fel. Ezt követően 2011-től 2012-ig a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Közszolgálati Főosztály, Közszolgálati Peres Osztály osztályvezetője volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport