Megszúrta a főnökét, majd kiesett az ablakon egy munkás Győrben

2018.02.08. 12:00 Módosítva: 2018.02.08. 14:14

Meghalt egy férfi egy győri munkahelyi verekedésben csütörtökön - közölte a rendőrség.  Egy üzem telephelyén alakult ki szóváltás egy 43 és egy 54 éves férfi között. Összeverekedtek, a dulakodás során a 43 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána viszont kiesett az iroda ablakán, és meghalt.

A helyszín a rendőrség fotóján
A helyszín a rendőrség fotóján
Fotó: Police.hu

A rendőrség emberölés kísérlete miatt vizsgálja az eset körülményeit.

A Kisalföld.hu úgy tudja, hogy az EON győri telephelyén történt az eset, és a férfi többször (nyolcszor) mellkason szúrta főnökét, majd a második vagy harmadik emeletről kizuhant. A megszúrt férfit újraélesztették, életmentő műtétet végeznek rajta az orvosok. A Kisalföld szerint a tüdeje, a szíve és a mellkasi nagy erek is sérültek.

eonos
Fotó: Police.hu

Az EON közleményben reagált a történtekre, azt írták: "a mai napon sajnálatos tragédia történt az E.ON győri telephelyén, egyik munkatársunk életét vesztette, egy másik pedig életveszélyesen megsérült. Jelenleg zajlik az ügy részletes hatósági kivizsgálása, minden szükséges segítséget megadunk, és együttműködünk a rendőrséggel. Megrendülten állunk a történtek előtt, ehhez hasonló tragédia még nem történt vállalatunk életében. Együtt érzünk az érintett családtagokkal, és bízunk benne, hogy sérült kollégánk mielőbb felépül".