Keresés

206 találat az Indexről, és 6 a környékéről.

január 31., 00:08

Napenergia-pályázat: belekezdenék, de hogyan csináljam? Napenergia-pályázat: belekezdenék, de hogyan csináljam?

Végre nem csak napelemre, hanem tároló és más kapcsolódó eszközökre is pályázhat! Így azért már sokkal jobban megéri, minden forint mellé kettőt ad az állam. Viszont igyekeznie kell, mert január 15-én már elindult az előregisztráció. Cikkünkben összefoglaltuk, hogyan pályázhat sikeresen.

2023 október 26., 00:01

Tartsam meg vagy dobjam ki? Tartsam meg vagy dobjam ki?

Sokan korszerűsítik ingatlanjuk fűtési rendszerét és felmerül a kérdés, hogy megéri-e, érdemes-e megtartani a régit például a hőszivattyú mellé? Dobjuk ki a korábbi megoldást vagy van más alternatíva is? Cikkünkben összefoglaljuk a lehetőségeket, pro- és kontra érveket.

2023 június 29., 00:13

Hogyan készüljünk fel a hőszivattyú beszerelésére? Hogyan készüljünk fel a hőszivattyú beszerelésére?

Sokat spórolhatunk vele, és a környeztet is kímélhetjük. De ahhoz, hogy ne kerüljön feleslegesen többe a telepítés és valóban hatékonyan szolgáljon minket, a cikkben leírt dolgokat érdemes betartani.

2023 június 13., 00:05

Hogyan készüljünk fel a hőszivattyú beépítésére? Hogyan készüljünk fel a hőszivattyú beépítésére?

Ha már eljutott oda valaki, hogy a hőszivattyú mellett tegye le a voksát, szembesülhetett vele, hogy számtalan körülményt kell figyelembe venni típusválasztástól a beépítésig. Nagyon könnyen dobhat ki feleslegesen százezreket. Cikkünkben összegezzük, hogyan kerülheti el ezt és a szükségtelen buktatókat.

2023 június 1., 00:07

Az ön otthona felkészült a hőszivattyúra? Az ön otthona felkészült a hőszivattyúra?

Ha Önnek még nincs is otthon, biztosan hallott már róla az elmúlt években. Az nem kérdés, hogy sokat lehet spórolni vele. De az ön otthona felkészült a hőszivattyúra? Kérdőívünkben összegezzük, hogy milyen kérdések mentén érdemes haladnia.

2022 november 29., 00:02

Hőszivattyú: nemcsak a meleget generálhatja, de a megtakarításainkat is Hőszivattyú: nemcsak a meleget generálhatja, de a megtakarításainkat is

Az idei tél egy szuperhősös film hátterét is biztosíthatná. A gonosz szerepében a Rezsi Démon, a jó oldalon pedig a Hő(s)szivattyú. Egy ilyen párharcban vajon tényleg mindig a jó győzedelmeskedik? Megtérülhet a befektetett energia - és pénz? Cikkünkben tényekkel próbálunk a sztori végére járni.

2019 március 21., 07:23

Az energiatudatosság a legzöldebb út! Az energiatudatosság a legzöldebb út!

Némi odafigyeléssel kisebb lehet a villany- és gázszámla, de azért jelentősebb megtakarítást értelemszerűen az hozhat, ha szakemberek segítségével korszerűsítjük, vagy alakítjuk át az energetikai rendszereinket.

2018 június 14., 06:32

Mennyit tud a kazánjáról? - Tudásfrissítés Mennyit tud a kazánjáról? - Tudásfrissítés

A nyár az otthonunk korszerűsítésére is ideális időszak. Kérdőívünkkel felmérheti, hogy mennyire van képben a lehetőségekkel kapcsolatban, és hogy mibe érdemes befektetnie.

2018 június 12., 06:24

Városi közlekedés, gyorsabban az autóknál Városi közlekedés, gyorsabban az autóknál

A robogózás a legjobb válasz a városi közlekedés lehetetlenségére. Most, hogy egy elektromos Blinkee-vel bárki kipróbálhatja, utánajártunk történetének, és hogy kinek ajánlható.
Lehúzza az állam a gázfogyasztókat

Lehúzza az állam a gázfogyasztókat

2018.02.14. 12:24 Módosítva: 2018-02-14 23:58:34
Kiperelték az állami cégtől a rejtegetett beszerzési adatokat, valójában drága az olcsónak mondott rezsicsökkentett gáz.

2017 október 20., 07:03

Fényárban úszva Fényárban úszva

Egy cég nem csak befektető bevonásával, vagy a bevételek növelésével fejlődhet. Az energetikai korszerűsítés egyszerre teheti gazdaságosabbá a működést és komfortosabbá a munkát. Erre mutatunk példát.

2017 február 10., 10:21

Életet is menthet a megújuló energia Életet is menthet a megújuló energia

A napenergia újszölöttek életét menti, a bor erjedése a jakuzziban ülő kényelmét növeli. Izgalmas ötletek nyertek már az Energy Globe Awardon, melynek idén zárul az első magyar fordulója. Ön is szavazhat, hogy ki kapja a díjat!