Készen állunk, hogy közösen formáljuk a jövőt!

2022.03.04. 15:06 Módosítva: 2022.03.07. 08:57
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. és az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. az E.ON Hungária Csoport tagja lett és ebben a cikkben az ügyfelek számára előnyös változásokat mutatjuk be.

A beolvadást követően az E.ON Csoport szolgálja ki a földgáz- és a villamosenergia versenypiaci szerződéssel rendelkező vállalati és lakossági ügyfeleket. Fontos információ, hogy az említett változásokkal kapcsolatban az ügyfeleknek teendője nincs, szerződésük fennállása és feltételei nem módosulnak.

eon story elmu index 1454w 1 0301

A nemzetközi E.ON Csoport Európa 13 országában van jelen és több mint 50 millió ügyfél számára kínál innovatív energetikai megoldásokat. Komplex energetikai szolgáltatások, áram- és gázelosztó hálózatok üzemeltetése, földgáz- és villamosenergia szolgáltatás, valamint a fenntartható, megújuló energia hasznosítása áll a tevékenysége középpontjában. 78 ezer munkatársa minden nap arra törekszik, hogy kényelmesebbé tegye az ügyfelek életét.  Az energiacég elkötelezett a fenntarthatóság, az éghajlatvédelem és a Föld jövője iránt, és partnereit támogatja energiahatékonysági és zöld céljaik elérésében.

Magyarországon az E.ON Hungária Csoportnál több mint 6 ezer kiválóan képzett szakember dolgozik azon, hogy az ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása, az ügyfélélmény növelése mellett folyamatosan biztosítsák a stabil, megbízható energiaellátást.

eon story elmu index 1454w 6 0301

Az E.ON cégcsoport kiemelt figyelmet fordít a jövő fenntartható energiájának mindhárom üzleti területére: az energiahálózatokra, a megújuló zöld energiára és az ügyfeleknek kínált komplex energetikai megoldásokra.

Amellett, hogy előremutató, fenntartható energetikai megoldásokat kínál ügyfeleinek, az E.ON nemzetközi szinten vállalta, hogy 2030-ra felére csökkenti károsanyag-kibocsátását, 2050-re pedig karbonsemlegessé teszi működését. Az e-flotta, elektromos töltőhálózat és az otthontöltési megoldás mind egy-egy fontos lépést jelentenek a zöld jövő felé vezető úton. Több mint 15 ezer napelemes ügyfél igazolja, hogy az E.ON Hungária Csoportra mindig számíthatnak a partnerek, ha megújuló energiáról van szó.

eon story elmu index 1454w 3 0301

Az E.ON Hungária Csoport hisz benne, hogy sikereket közösségben, helyben lehet elérni, ezért jótékonysági szervezetekkel, sportági szövetségekkel és induló, jövőt építő vállalkozásokkal is együttműködik.

További részletes információt az energiacég honlapján találhat.

Az E.ON Hungária Csoport örömmel áll ügyfelei rendelkezésére és a jövőben is a cégtől megszokott, magas színvonalú szolgáltatást biztosítja partnerei részére!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.