Több kilométeres a dugó az M1-esen

2018.03.12. 08:51
  • Összeütközött egy személyvonat és egy darus teherautó Komáromban, a Klapka György úton. Az első információk szerint senki sem sérült meg, de a vonat utasait a hátsó kocsiban helyezték biztonságba. A forgalmat elterelik. (Katasztrófavédelem)
  • Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Bicske és Tatabánya között három hosszabb szakaszon is a belső sávba terelik a járműveket az útburkolat helyreállításáig, ezért majdnem 6 kilométeren torlódik a forgalom Bicskétől. Biatorbágy és Herceghalom között is lelassult a haladás, mert a külső sávon javítják az utat. (Útinform)
  • Az ellenkező oldalon, a főváros felé a 46-os km-nél elkezdődött az aszfaltozás, ezért ott csak a belső sáv járható. Tovább rontja a helyzetet, hogy a terelés közelében hármas karambol történt és csak a leálló sávon lehet közlekedni. A Győr felől jövők 3-4 km-es kocsisort érnek utol. Aki teheti, Bicske és Tatabánya között használja az 1-es főutat, bár ott is lehet torlódásra számítani. (Útinform)
  • Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a soroksári Duna-hídnál, a 22-es km-nél két autó ütközött össze. A betonfal melletti belső sávot foglalják el a sérült járművek, lelassult a forgalom. (Útinform)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport