Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresik a Határ úti aluljáró agresszív kéregetőjének áldozatait

2018.03.21. 14:03 Módosítva: 2018-03-21 14:03:03

Egy fiú több embert megfenyegetett, és pénzt követelt tőlük az egyik budapesti metróaluljáróban, a rendőrség sértettek jelentkezését várja - írja a Police.hu.

A 17 éves, budapesti fiatal március 19-én 10 óra és 15 óra 30 között a IX. kerület, Határ úti metróaluljáróban több emberhez odament, és pénzt kért tőlük. Akik nem adtak neki pénzt, azokat megfenyegette, megkergette, és próbálta akadályozni a haladásukat. A rendőrök a fiatalt a térfigyelő kamerák felvételei alapján már március 19-én elfogták.

Az eljáráshoz viszont további sértetteket keresnek, akiktől a videón látható ember fenyegetéssel megpróbált pénzt szerezni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti időpontban és helyszínen ilyen jellegű bűncselekményt követtek el, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112-n.