Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Keresés

41 találat az Indexről, és 8 a környékéről.

2014. február 5., 19:36

Mikor mondhatsz nemet a rendőrnek? Mikor mondhatsz nemet a rendőrnek?

A Város Mindenkié két aktivistája meg akart akadályozni egy kunyhóbontást, de letartóztatták őket. A Kúria szerdán úgy döntött, az egész ügyet eddig rosszul vizsgálták, kezdődhet elölről.

2012. március 29., 14:40

Kőbányán is fel lehet sétálni 100 méter magasra! Képek a Száva utcai adótoronyból

Bár épületünk nincs 100 méternél magasabb (nem mintha nagyon hiányozna), ennél nagyobb kilátókba is fel lehet sétálni a fővárosban. Nem csak Észak-Pesten, hanem délen is. Csaba Kőbányán mászott fel az egyik óriási adótoronyba, és élményeit pedig megosztotta az Urbanistával is:   Hahó Urbanista!

Olvasva a blogon a Megyeri-hídas postot egyből arra gondoltam, hogy bizony azért van itt még 100 méter magas épület (torony) a környéken amikről igen szép kilátás nyílik a városra, és teljesen véletlenül pont ugyanazon a héten volt alkalmam járni az egyikben, a Határ úti (pontosabban Száva utcai) T-Mobile toronyban egy iskolai szervezésű tanulmányi kirándulás keretében.

Ha esetleg érdekel a dolog, küldhetek róla pár fotót.

2011. június 9., 08:36

Felszedték a parkolásgátló akadályokat a Határ útnál. Vajon mire készülnek? - frissítve a megoldással

Lehet, hogy nekiállnak kezdeni valamit a környékkel? Esetleg a Neo Centerrel? Vagy van valami más tipp? A hivatalos válasz érkeztéig várom a helyes megfejtést, mert nekem egyelőre gőzöm sincs róla.   Sziasztok! A Határ úti metrómegállónál lévő parkolási helyzet már korábban is megért volna egy posztot, most azonban érdekesebbé válhat a dolog.    Aki nem ismerné a helyet: egy-két éve az addigi hatalmas, ingyenes, jól használható parkoló tulajdonosa körbekerítette a területet, és napi-havi díjakat szed a parkolásért (a rendszámok felírását - korántsem nagyvárosi módon - egy olyan bácsi végzi, aki a betűket is alig tudja megjegyezni, hát még a számokat!).

2008. október 8., 14:51

Linkek az új Krisztina Palace-tól a szépre falfirkált házig