Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Kósa-botrányban elhíresült csengeri nő újabb áldozatait keresi a rendőrség

2018.04.07. 08:14

A Police.hu-n megjelent közlemény szerint a rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiktől Sz. Gáborné csengeri lakos németországi örökséghez való hozzájutás segítése címén az elmúlt évek során kölcsönt kért és kapott, illetve a kölcsön visszafizetését az örökséghez jutásra hivatkozással ígérte.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást folytat csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Sz. Gáborné neve akkor került a köztudatba, amikor nyilvánosságra került egy közjegyzői papír, ami szerint Kósa Lajos szerződést kötött a csengeri nővel, arról, hogy a nő állítólagos örökségét Kósa kezelheti.

Sz. Gáborné azt állította magáról, hogy a 70-es években nyugatra disszidáló édesapja révén óriási örökség szakadt a nyakába. A sztorija szerint édesapja országokon átívelő vagyont és cégbirodalmat épített, ezt hagyta rá, de állítása szerint az örökséget zárolták, egyelőre nem tud hozzájutni a pénzhez. Azaz egy részéhez mégis, egy időre kapott ötmilliárd forintot, de aztán azt vissza kellett utalni.

Kósa Lajos és a csengeri örökösnő kapcsolatáról ebben a cikkben írtunk részletesen.

A rendőrség már március 23-án is közzétett egy hasonló felhívást.