Ödön
1 °C
11 °C

Két társelnök veheti át a Jobbik vezetését

2018.04.17. 09:36

Társelnökök irányíthatják a következő időszakban a Jobbikot – jelentette be Z. Kárpát Dániel a Hír TV Reggeli járat című műsorában.

Mint arról a párt alelnöke beszámolt: az elnökség tegnap arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányítsa a Jobbikot. Két héten belül tartják a kongresszust, ahol megtörténhet a tisztújítás.

„A Jobbik elnöksége konkrét javaslatot is tud tenni ebben a kérdésben. Meg is született ez a javaslat, amelyet itt is módomban áll ismertetni.

Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton társelnökségére fog az elnökségünk javaslatot tenni.

A tekintetben, hogy a két egymást kiegészítő, de mégis egészen másfajta karakter képes továbbvinni azt a fajta vezetési stílust, azt a fajta morált, amely Vona Gábor örökségét képes ápolni, és képes egyben tartani" – közölte Z. Kárpát Dániel.

Vona Gábor eddigi elnök a választási eredmények ismertetése után lemondott a pártelnökségről, majd másnap bejelentette, hogy a parlamenti mandátumát sem veszi át.

Az ÁSZ által kirótt 660 millió forintos büntetésről a Z. Kárpát azt mondta: a Fidesz „politikai bunkósbotként használja a számvevőszéket”, és egyelőre az összeg harmada sem gyűlt össze.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?