Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

35 találat az Indexről, és a környékéről.

Nem ülünk oda, ahová Orbán

Nem ülünk oda, ahová Orbán

2019.05.15. 11:25 Módosítva: 2019-05-21 22:57:49
512
A Harcos márkát nem ismeri, a Mi Hazánkat Fidesz-kreatúra csicskapártnak, a Jobbikot pedig az ellenzék motorjának tartja. Interjú Gyöngyösi Mártonnal, aki elmondta, kit tart elfogadhatónak a DK-ból.

2018. október 5., 10:30

Volner nekimegy a Jobbik vezetésének: Nem kurvának álltam! Volner nekimegy a Jobbik vezetésének: Nem kurvának álltam!

Kitört a belharc a Jobbikban. Sneider Tamásék eldöntötték, hogy szorosra fűzik a viszonyt az LMP-vel. Volner János erre azt mondta az Indexnek, nem hagyja, hogy egy oszló hullával összefogjon a Jobbik, átvenné a pártot, elnök akar lenni.

2018. április 18., 10:08

Merre viszi a Sneider–Gyöngyösi-páros a Jobbikot? Merre viszi a Sneider–Gyöngyösi-páros a Jobbikot?

Vona távozásával és a társelnöki rendszer bevezetésével is marad a néppártosodás – állítják a Jobbikban. Arra viszont nincs tervük, hogy mi lesz, ha be kell fizetni az ÁSZ 600 milliós bírságát.

2012. december 5., 11:09

Németh Zsolt: A külügynek sok urat kell kiszolgálnia

Nem puhány a külügy, hanem kardcsörtetés nélkül dolgozik, állítja az államtitkár, aki a jobbikos zsidólistázást azért keményebben is elítélte volna, de éppen az izraeli politikai helyzeten gondolkodott.

2012. november 27., 09:50

A kormány elítéli Gyöngyösit

Németh Zsolt tegnap a Parlamentben még egy szót sem szólt, a kormányszóvivői iroda mára kapcsolt. Gyöngyösi elnézést kért zsidó honfitársaitól.

2011. január 27., 08:03

Lendvai Ildikó ne tüntessen, de én miért ne?

Az LMP és a Jobbik is elkövetett egy súlyos hibát a parlamentben. Mi maradt a mozgalmi hévből? Szexi Brüsszelben panaszkodni a médiatörvény miatt? Összefoglaló az új pártokról, második rész.

2011. január 25., 11:04

Az lenne a vég, ha politikus lennék

Kilenc hónapja van a parlamentben a Jobbik és az LMP. Mi volt eddig a legjobb és legrosszabb húzásuk? Milyen együtt dolgozni Gyurcsánnyal és a többiekkel? Mit csinál Karácsony Gergely, ha Novák Előd kiteszi a számát a kuruc.infóra?

2010. június 6., 10:29

A koronát nem viszik haza

Kíváncsi rá, hogy ki haragszik a leghosszabb ideje Gyurcsány Ferencre? És hogy ki dobna spongyát a magyar-orosz múlt visszás pillanataira? A parlament új képviselőivel beszélgettünk.