Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyárfás saját feljelentése miatt juthattak el a rendőrök a szlovákiai hangfelvételig

2018.04.19. 06:57

Gyárfás Tamás tavalyi feljelentése vezette a rendőröket ahhoz a hangfelvételhez, amely alapján két nappal ezelőtt őrizetbe vették a sportvezetőt, médiavállalkozót - derült ki a kormányközeli Magyar Idők cikkéből

Azt írják, hogy Gyárfást tavaly zsarolták meg egy Fenyő-gyilkossággal kapcsolatos hangfelvétellel. A lap szerint az üzletember feljelentést tett, november 22-i vallomásában pedig az mondta az NNI nyomozóinak, hogy két hónappal korábban a lakásán fenyegette meg egy férfi. 

A Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás miatt idén március 14-én elfogta Imrich K.-t, aki kapcsolatban állt gyilkosság miatt elítélt Jozef Roháč családjával. A Magyar Idők szerint az NNI jogsegély keretében kérte a szlovák rendőrséget, hogy tartsanak házkutatást Roháč testvérének lévai házában, ott foglalták le a hangfelvételt, amin a kormányközeli Pestisracok.hu szerint Gyárfás és Portik a Fenyő-gyilkosságról beszélgetnek. 

A Fenyő-gyilkosság előzményeit ebben a cikkben foglaltuk össze.