Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Országszerte tüntettek a kormány ellen

2018.04.22. 22:38

A választások utáni második kormányellenes tüntetés is tízezreket mozgatott meg Budapesten, de vasárnap más városokban is országszerte összegyűltek demonstrálni, írja HVG

Debrecenben a Nagytemplom előtt gyűltek össze újra, mintegy ötszázan, itt felszólalt Lukácsi Katalin, KDNP-ből kilépett politikus is. Olvasónk szerint a rendőrök alaposan biztosították a helyszínt két sima rendőrautó mellé két kisbusznyit, egy nagyobb teherautónyi készenlétist, és egy adag kommandóst is összeszámolt.

Nyíregyházán jobbikos háttérrel szerveztek tüntetést a Kossuth térre, pár száz ember ment el rá. Kecskeméten menet indult a Katona József térről, pártok képviselői és diákok is felszólaltak a hírek szerint, félezren lehettek a Baon.hu szerint. Fehérváron az Országalmához szerveztek megmozdulást. Szegeden korábban, pénteken tüntettek a Klauzál téren.