A baltás asszony kalandja Ipolydamásdon

2018.04.30. 07:59 Módosítva: 2018.04.30. 08:27

Három ember ellen javasolt az ügyészségnek vádemelést a rendőrség egy még tavaly májusi ipolydamásdi verekedés ügyében. A police.hu-n olvasható közlemény szerint garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást két férfi és egy nő ellen (ketten ipolydamásdiak, a harmadik letkési).

N3264341
Fotó: Police.hu

A történet azzal kezdődött, hogy ők hárman egy ipolydamásdi presszó bejárata előtt nekiestek egy férfinak, majd az annak segítségére érkező két másikat is bántalmazták. „A támadók elől két sértett a presszóba bemenekült, majd az őket üldöző gyanúsítottak a söröző bejárati ajtajának üvegét betörték” – írja a rendőrség. A támadók közül a legvérmesebbnek, épp az asszonynak azonban ez sem volt elég a düh levezetéséhez: kerített egy baltát, és azzal nekiesett az egyik sértett gépkocsijának. Baseballütő nyilván nem volt a közelben.

A három megtámadottból kettő sérült meg, egyikük enyhébben – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett –, a másikuk viszont nyolc napon túl gyógyulót. A rendőrség eljárás csak most, majdnem egy év után zárult le a vádemelési javaslattal.