Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A baltás asszony kalandja Ipolydamásdon

2018.04.30. 07:59 Módosítva: 2018-04-30 08:27:17

Három ember ellen javasolt az ügyészségnek vádemelést a rendőrség egy még tavaly májusi ipolydamásdi verekedés ügyében. A police.hu-n olvasható közlemény szerint garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást két férfi és egy nő ellen (ketten ipolydamásdiak, a harmadik letkési).

N3264341
Fotó: Police.hu

A történet azzal kezdődött, hogy ők hárman egy ipolydamásdi presszó bejárata előtt nekiestek egy férfinak, majd az annak segítségére érkező két másikat is bántalmazták. „A támadók elől két sértett a presszóba bemenekült, majd az őket üldöző gyanúsítottak a söröző bejárati ajtajának üvegét betörték” – írja a rendőrség. A támadók közül a legvérmesebbnek, épp az asszonynak azonban ez sem volt elég a düh levezetéséhez: kerített egy baltát, és azzal nekiesett az egyik sértett gépkocsijának. Baseballütő nyilván nem volt a közelben.

A három megtámadottból kettő sérült meg, egyikük enyhébben – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett –, a másikuk viszont nyolc napon túl gyógyulót. A rendőrség eljárás csak most, majdnem egy év után zárult le a vádemelési javaslattal.