Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tamás két nőt is leütött, hogy kirabolja őket

2018.05.05. 23:03

A ferencvárosi rendőrök vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki két nőt is megütött, majd kirabolt még 2017-ben, írja a rendőrség.

A 33 éves budapesti G. Tamás 2017. május 30-án reggel Budapesten egy Gát utcai lépcsőházba akart bejutni. A dörömbölésre egy idős asszony kinyitotta neki az ajtót. A férfi amint belépett a kapun, leütötte az asszonyt, majd a földön fekvő nőről lerángatta a táskáját és azzal együtt a benne lévő személyes iratokkal, valamint mobiltelefonnal kisétált a házból. Az idős asszony a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

G. Tamás még aznap kora délután Budapesten a XX. kerületi János utca és a Helsinki út kereszteződésében megszólított egy nőt, hogy cigit kérjen, majd többször megütötte, valamint letépte a nyakláncát és azzal együtt elmenekült a helyszínről. A nő a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök kamerafelvételek, valamint a kapott személyleírás alapján még az elkövetés napján azonosították a férfit, majd délután a férfi ferencvárosi otthonának padlásán elfogták. A ferencvárosi rendőrök a rablás és súlyos testi sértés miatt indított nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.