Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Mindenki szerint segítségre volt szüksége a sólyi gyilkosnak

dsc 1045
2018.05.22. 15:47

Egyre több részlet derül ki a sólyi gyilkossággal, és annak 15 éves elkövetőjével kapcsolatban. Ahogyan a riportunkból is kiderült, az elkövető fiúról óvodás korai óta tudták a helyiek, hogy gondjai vannak, az iskolában is problémái akadtak, és a családja is hátrányos szociális helyzetű. A 24 és a 444 mostani cikkeiből még több részlet kerül ki a fiatalkorú gyilkosról.

A cikkekből kiderül, hogy az elkövető családja mélyszegénységben él, édesapja nem dolgozik és nem is akar, kilakoltatták őket, egyedül édesanyjuk közmunkából származó pénzéből tengődtek. Ráadásul a fiú kisegítő iskolába járt, szellemileg visszamaradott, osztálytársaival pedig indulatosan viselkedett, ezért családsegítőkre is szükség volt.

A 24 cikkében megszólaltatott pszichológus szerint a fiú szociopata.

- és a szülők tehetnek arról, hogy a gyerek idáig jutott.

A cikkben azt is megemlítik, hogy a Pesti Srácok szerint a fiú többször is beszélt arról, hogy tudni akarja milyen embert ölni.

A 444 cikkéből az derül ki, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a 8 éves kislány bátyjával az elkövető nem voltak barátok és nem is lógtak együtt mostanában sem. A kislány édesapja csak a ház előtti szakaszon engedte játszani, ezután pedig nehéz megítélni mi történhetett, de valószínűleg innen mentek el a gyilkossal a focipályához. Ebben a cikkben több osztálytársa is megemlíti, hogy a legfőbb probléma az volt, hogy senki sem foglalkozott a fiú magatartás-problémáival, szerintük ki kellett volna emelni és speciális iskolába járatni. Hasonlót mondtak a helyiek az Indexnek is, amikor arról beszéltek, hogy a falu református egyháza százmilliós értékben kapott pénzt felújításra, de a hátrányos helyzetű gyerekekkel nem foglalkoztak.

Több iskolatársa szerint gyakran lehetett látni, hogy lövéseket ad le a többiek felé egy képzeletbeli pisztollyal.

A 444-nek a kislány édesapja azt mondta, hogy ha tényleg ő ölte meg a lányukat, akkor reméli, a fiú élete végéig börtönben marad.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport