Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lezárták az M7-est, több kilométeres a dugó

2018.05.31. 17:56

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M7-es autópályán Baracskánál a főváros felé vezető oldalon. - írta csütörtökön nem sokkal délután hat előtt az MTI. A baleset az autópálya 35-ös kilométerénél történt délután öt óra körül, és mivel a gépkocsi utasai az ütközéstől kiestek a járműből, ezért mentőhelikoptert is hívtak az esethez.

A mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az autópályát, ezért több kilométeres torlódás alakult ki. A szóvivő hozzátette: mivel a baleset a belső két sávot érinti, amint lehet, a leállósávon és a külső sávon megindul a forgalom.

Az Útinform arról is ír, hogy az M0-s autóút déli szakaszán az M3-as felé vezető oldalon a 13-as km-nél több személyautó ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el,

5 kilométer hosszú torlódásban araszolnak a járművek.