Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sűrű fekete füst gomolygott Hatvan mellett

2018.06.07. 08:25 Módosítva: 2018-06-07 08:26:14

Hatalmas fekete füst kíséretében égett háromszáz négyzetméternyi terület Lőrinci és Nagygombos között, írja a Hatvani Hírlap

Egy földterületen gyulladt fel egy ismeretlen összetételű anyag, ami szalmával volt letakarva. A tűzoltók egy vízágyúval és egy vízsugárral folyamatosan oltottak, és sikerült is megfékezni a tüzet.

Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtósa azt mondta: tudtak mérni ártalmas anyagot, de az nem érte el az emberi egészségre káros határértéket.

A Hatvani Hírlap azt írja: a tűz a hulladékkezeléssel és hasznosítással foglalkozó Hunviron Kft. lőrinci üzemi területén tört ki, ahol földdel körbevett, ismeretlen anyag szalmával volt letakarva, s ez a szalma gyulladt meg.

Szerda este Hatvan több pontjáról és az autópályáról is látható volt a hatalmas fekete füsttel égő terület.

Mint szerdán megírtukévek óta visszatérő probléma, hogy néha elviselhetetlen bűz terjeng Hatvanban, de még nem lehet tudni, mi a probléma forrása. Az Egri Járási Hivatal próbálja azonosítani és bizonyítani, hogy pontosan honnan érkezik a szag.