Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki többször megütött egy vendéget egy pesti étteremben

2018.06.09. 21:52

A VI. kerületi rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt nyomoz egy ismeretlen férfi ellen. A férfi szombat hajnalban 1 óra 40 perckor egy Teréz körúti étteremben szólalkozott össze egy vendéggel, akit többször megütött.

A rendőrség a helyszínen készült felvétel alapján keresi az ismeretlen férfit, aki 30-35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú és kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor fekete rövid ujjú pólót és fekete rövidnadrágot viselt.

Fotó: Budapesti Rendőr-főkapitányság / Police.hu

Aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.