Ödön
1 °C
11 °C

Két hónapra egyirányúsítják a BAH-csomópont felüljáróját

2018.06.29. 12:05 Módosítva: 2018-06-29 12:34:40

Felújítás miatt két hónapra lezárják a BAH-csomóponti felüljáró városba befelé vezető sávjait. A felüljárót egyirányúsítják, így csak a fővárost elhagyók használhatják majd, olvasható a BKK Info honlapján.

A felőjítási munkálatok július 2-től augusztus 31-ig tartanak. Az M7-M1-es autópályáról az Erzsébet híd felé tartókat a Budaörsi út–Hegyalja út útvonalra terelik.

A belső sáv egy szakaszon a villamospályán halad, ide csak a személyautók hajthatnak be, a külső sávból pedig csak jobbra lehet kanyarodni.  A Villányi úton a Budaörsi út előtt csak egy sáv járható.

A Hegyalja úton kifelé a csomópontban nem lehet balra kanyarodni. A környéken napközben torlódásra kell számítani.

A fővárosban most zajlik a nagykörúti villamossínek felújítása, emellett korlátozzák a forgalmat a Szent István körúton, és július 7-től a nyári iskolai szünet végéig újítják fel az 1-es villamos Mester utca és Népliget közötti, valamint a Hős utca környékén található szakaszát is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?