Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ungár Péter: Szerencsétlen és hülye mondat volt

2018.07.16. 11:31

„Az a nagyon szerencsétlen és hülye mondat egy belső LMP-s kampányértékelő fórumon hangzott el. Nagyon restellem az egészet és nem is akarok mentegetőzni, de azt tudni kell, hogy bármi is hangzik el a videón, valójában nem jártam el jogszerűtlenül, és ezt maga Werber úr is elismerte az általa indított perben" – ezt nyilatkozta Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő a 7300.hu-nak adott interjújában. Ungárt arról kérdezték, hogy egy kiszivárgott videó tanúsága szerint szándékosan úgy írta alá a kampánytanácsadó Ron Werberrel a szerződést, hogy valójában nem volt erre jogosult. Mindezt azért tette, hogy ne kelljen a tanácsadót kifizetni. 

Ungár közölte: leginkább az zavarja, hogy „ezt a hülye mondatot is az LMP elleni hadjárat részeként használják fel”, miközben a mondatot ő egyedül mondta. Pedig a párt még azután is mindvégig tisztességesen járt el, hogy Werber úr a választások előtt egy nappal beperelt minket. Ezért én már a párt belső fórumain elnézést is kértem mindenkitől, és bármilyen következménye lesz, azt vállalom" – mondta Ungár, állítva: ebben az ügyben is indult már vizsgálat.