Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sprintelve menekülő ékszertolvajt keres a rendőrség

2018.07.28. 18:28

Sprinter tolvajt keres a budapesti rendőrség. A police.hu-n azt írják, hogy egy 25-30 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid fekete hajú férfit keresnek, aki július 24-én délután a Thurzó utca és a Kárpát utca kereszteződésében letépte egy nő nyakláncát, majd futásnak eredt és elmenekült.

Balszerencséjére sikerült a menekülését rögzítenie egy biztonsági kamerának, amit itt lehet megnézni:

Az elkövető szürke kapucnis pólót, oldalzsebes szürke rövidnadrágot és fekete-fehér sportcipőt viselt, valamint volt nála egy fekete válltáska. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.