Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyalogost gázolt az Intercity Cegléden

2018.07.29. 11:59 Módosítva: 2018-07-29 12:19:52

Elgázolt egy férfit a Budapest-Nyíregyháza között közlekedő Intercity Cegléd Külsőn a Kátai úton vasárnap nem sokkal fél 10 előtt – írja a Police.hu. Az MTI szerint a baleset miatt a ceglédi vonalon 20-60, esetenként 60-90 percet késnek a vonatok.

A férfi betolta a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére tolta be a kerékpárját a vasúti átjáróba és a síntengelynél megállt. A Budapest-Nyíregyháza között közlekedő Intercity vezetője észrevette a férfit, de már hiba vészfékezett, elütötte a gyalogost, aki a helyszínen meghalt.

A Mávinform azt írta: Cegléd és Ceglédbercel-Cserő között, fény- és félsorompónál történt a baleset. A sorompó a balesetkor jól működött. A Budapestről Nyíregyházára tartó Páva InterCity (IC) vonat gázolt, ez okozza a késéseket a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen vonalon. Az IC utasai egy másik vonatra szállhattak át. Hozzátették: a Szabolcs IC Albertirsa és Cegléd között minden állomáson és megállóhelyen megáll, felár nélkül vehető igénybe.