Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rátámadtak a darazsak egy kisfiúra, miután beköltöztek a sárvári hotelba

2018.08.02. 08:19 Módosítva: 2018-08-02 13:00:16

Egy wellnesshotelban töltötte volna nyaralását egy család, de a beköltözés után az erkélyre kimerészkedő kétéves gyerekre rátámadt egy darázsraj, írja a Blikk. A lap szerint a darázsfészek pont a kisfiú szemmagasságában, a korláton volt, amit a kisfiú megmarkolt, hiszen nem tudott róla. A kisfiú anyja arra lett figyelmes, hogy a kisfiú hadonászik és sír, mire kiért, már 8-10 csípés volt a fiú fején.

A kisfiút kórházba vitték. Szegedi Ágnes, az édesanya nem érti, hogy fordulhatott elő, ráadásul szerinte az eset után csak négy órával jöttek a leszedni a fészket. Ezután a szálloda nem tudott másik szobát felajánlani, így a család kiköltözött. A pénzt ugyan visszakapták, de csak részben, a lap szerint például azt a napot is kifizettették velük, amit a kisfiú kórházban töltött. A szálloda nem reagált a lap megkeresésére.