Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megkéseltek egy embert a hármas metróban

2018.08.09. 13:58

A rendőrök tíz percen belül elfogták azt a férfit, aki szerda délután öt körül megkéselte az egyik munkatársát az újpesti metróállomáson, írja a Police.hu.

Az újpesti járőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol elfogták a tettest. A 24 éves V. Dávid az állomás építési területén szólalkozott össze egyik kollégájával, akit a vita hevében többször is megszúrt egy késsel.

A férfit súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

Néhány hete egy napszámos szúrta hátba egy munkatársát egy medgyesegyházi dinnyeföldön. A tettes elmenekült, Románia felé akarta elhagyni az országot, de a rendőrök két órán belül elfogták.