Jolán
2 °C
4 °C

Arnold Schwarzeneggert nem engedték be a budapesti Gucciba

2018.08.16. 07:51 Módosítva: 2018-08-16 07:59:14

Nem engedték be a Budapesten forgató Arnold Schwarzeneggert az Andrássy úti Gucci üzletbe, írja a Bors.

A lap szerint az éppen a Terminátor hatodik részét forgató színész kedden a déli órákban az Andrássy úton sétált kísérőjével, és megpróbált betérni a Gucci butikba, de a bejáratnál a biztonsági őrök közölték vele, hogy nem mehet be.

A boltban ugyanis  túl sokan tartózkodtak, és a luxusüzlet szigorú szabályai szerint ilyenkor a következő vásárló csak akkor mehet be, ha valaki kijön.

Egy vásárló a lapnak azt mondta: "Mi a boltból csak néztük az ajtó előtt meglepetten toporgó Arnoldot, és próbáltuk meggyőzni a személyzetet, hogy engedjék be, mert többen is szerettek volna vele egy közös fotót készíteni."

A Borsnak az üzletben azt mondták: Nincsenek információik arról, hogy nálunk járt volna Arnold Schwarzenegger. A lap azonban úgy tudja: az üzlet küldött egy csokoládét Schwarzenegger szállodájába, hogy azzal engesztelje ki a sztárt. 

Schwarzenegger szabadidejében a legkülönbözőbb helyeken tűnt már fel:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?