Albert, Lipót
3 °C
12 °C

A szomszédja is eltűnt a férfinak, akit egy villanyszerelő megölésével gyanúsítanak

2018.09.03. 08:54 Módosítva: 2018-09-03 08:57:34

Mint ismert, négy villanyszerelő is eltűnt a közelmúltban, és mind a négyen ugyanazzal a vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett. Egyikük meggyilkolásával már meggyanúsították É. Imre győri építési vállalkozót, a másik három ügyében azonban még közvetett bizonyíték sincs ellene.

A Bors most azt írja, hogy érdekes módon eltűnt É. Imre ikrényi telekszomszédja is, a középkorú Zsuzsa is. A nő tavaly december óta szerepel a rendőrség körözési listáján eltűnés miatt. Zsuzsa egy rozoga házban lakott albérlőként, ami tavaly egyik pillanatról a másikra leégett. A nő az udvar előtt álló kocsijában húzta meg magát egy ideig, majd autójával együtt eltűnt.

Az eltűnt szomszéd korábbi körözési fotója
Az eltűnt szomszéd korábbi körözési fotója

A helyiek a lapnak azt mondták, É. Imre rengeteg telket megvásárolt a közelben, amiket összenyitott. Hatalmas kerítést húzott köré, rendszeresen hordott oda lomot, gödröket ásott, és égetett is. A füst és a bűz miatt a közelben élők többször panaszkodtak rá, az önkormányzat is foglalkozott az üggyel.

A Bors úgy tudja, hogy É. Imre arra a telekre is szemet vetett, amin albérlőként Zsuzsa élt, végül ez sikerült is neki.

É. Imrét április elején tartóztatták le, egy héttel azután, hogy megölte a neki dolgozó villanyszerelőt, Mácsik Zoltánt. É. Imre milliókkal tartozott Mácsiknak. A mosonmagyaróvári férfi holtteste a mai napig nem került elő, viszont a pulóverét megtalálták É. Imre házában.

A Bors szerint a vállalkozó nemrégiben megbukott egy hazugságvizsgálaton, és egy másik, három éve eltűnt villanyszerelő, az Ausztriában dolgozó Orlik Vilmos eltűnésével is összevonták az ügyét - ő is a vállalkozóval találkozott utoljára.

Korábbi hírek szerint a rendőrök kiderítették, a vállalkozó a letartóztatása előtti napokban több liternyi hipót és gyorsan kötő cementet vásárolt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?