Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Nincs meg a férfi, aki a Dunába ugorhatott

2018.09.05. 22:20

Több olvasónk is jelezte, hogy valaki szerda este 10 óra előtt felmászott a Lánchídra a budai oldalon és onnan a Dunába ugrott. A hozzánk beküldött fotón az is látszik, hogy a helyszínen vannak a tűzoltók, a mentők és a rendőrök is.

A mentők egy lányt sokkos állapotban ápoltak a helyszínen. Egy olvasónk arról írt, hogy egy amerikai turista ugrott a vízbe.

Keresik, de nem találják

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 21 óra 53 perckor érkezett bejelentés az esetről, amely alapján a BRFK Dunai Vizirendészeti Rendőrkapitányság megkezdte a vízbe ugrott férfi keresését.

A keresés folyamatban van, ami ezidáig eredményre nem vezetett – írta csütörtök reggeli válaszában a rendőrség. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?