Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Hat év börtönt kapott a kislányokat zaklató pedagógus

2018.09.07. 09:49

A Komlói Járásbíróság hat év börtönbüntetésre ítélte és végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól azt a férfit, aki az általa szervezett táborban kislányokat molesztált.

A férfi több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára, és 2014-ben, majd a 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal.  

Rendszeresen aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Amikor a többiek elaludtak, a kiválasztott lányok mellé feküdt, simogatta őket, majd a sértettek ruhája alá nyúlt. Előfordult, hogy a lányokat szájon csókolta. 

A Komlói Járásbíróság a vádlottat folytatólagosan, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélte hat év börtönre, és eltiltotta véglegesen a pedagógusi foglalkozástól.

(MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?