Levelet írt Sargentininek a CÖF

2018.09.10. 09:09

A Csizmadia László vezette CÖF-CÖKA levelet írt Judith Sargentininek és az összes EP-képviselőnek, írja a Magyar Idők. A Sargentini-jelentés vitája kedden, a szavazás várhatóan szerdán lesz.

A Sargenininek címzett levél olyan megállapításokat tartalmaz, minthogy

  • az Ön által vezetett bizottság súlyos vádakkal illette Magyarországot, jogállamiságunkat és működő demokráciánkat.
  • A Bizottság egyoldalúan megfogalmazott, jogi tévedésekkel tarkított, nem ellenőrzött állításai a magyar civil társadalom többségét arra készteti, hogy felháborodásunkat a mellékelt nyílt levélben juttassuk el Önnek és az Európai Parlament összes képviselőjének.
  • Ismerve téves nézete melletti harcos kiállását, reméljük, hogy levelünket minden parlamenti képviselőnek eljuttatja, vállalva, hogy az egyoldalú véleménnyel szemben a többségi magyar társadalom civil közösségeinek álláspontját is figyelembe fogják venni.

Az EP-képviselőknek írt levél azzal kezdődik, hogy "reméljük és tudjuk, van Önben annyi hazaszeretet, amennyi ahhoz szükséges, hogy országa és Európa lakosságát hitelesen, megbízásának megfelelően képviselje". Mint a folytatásban írják, 

  • arra kérjük Önt, ne ítélkezzen egy olyan ország jogállamisága felett, amelyet Ön nem ismer, amelyben talán soha nem járt, amelynek esetleg csak olyan állampolgárával beszélt eddig, aki nem az adott ország lakói többségének véleményét tolmácsolja. A demokrácia ugyanis arról szól, hogy a többség véleménye a mérvadó. Önnek ezt tudnia kell. Ha ítélkezésénél ezt a tényt nem hajlandó figyelembe venni, akkor Ön a demokratikus jogokat lábbal tiporja, és nem méltó arra, hogy az Unió Parlamentjében üljön.
  • A Sargentini jelentés hemzseg a valótlanságoktól, inkorrekt és gyűlölködő. Higgye el, mi jobban tudjuk, milyen a hazánk!
  • Ne felejtse, százmilliók követik az Ön tevékenységét, és 2019-ben ők, és nem az Önt befolyásolni és megtéveszteni szándékozó NGO-k, és kívülálló üzletemberek minősítik majd a voksolásnál.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Levelet írt Sargentininek a CÖF

Meg az összes EP-képviselőnek, amiben figyelmeztetik őket, hogy a hazug a jelentés.

618 · Sep 10, 2018 09:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments