Mihály
2 °C
16 °C

Hadházy mától gyűjti az aláírásokat az Európai Ügyészségért

2018.09.20. 09:25

Hadházy Ákos, egykori LMP-s, jelenleg független országgyűlési képviselő még nyáron jelentette be, hogy elkezdődött azok regisztrációja , akik szervezőként vagy aláírásgyűjtőként segítenének az egymillió aláírás összegyűjtésében az Európai Ügyészséghez csatlakozásért.

"A kormánytól független ügyészség, a kormánypropagandától független sajtó és a független bíróságok elengedhetetlenek a korrupció ellenes harchoz, hazánk Európai Unióban tartásához. Mint ahogyan ahhoz is, hogy a szervezett lopások miatt felfüggesztett támogatások miatt a válság előbb ideérjen, mint más országokba" - mondta akkor.

O5A2452
Fotó: Ajpek Orsi

Most annak kapcsán adott interjút a Független Hírügynökségnek, hogy mától kezdődik az aláírásgyűjtés. Budapesten a Blaha Lujza téren kezdik meg a gyűjtést, majd hamarosan beindul az országos hálózat is, mondta Hadházy.

A második világháborúban megsemmisített Ausztria felemelkedését szolgáló amerikai Marshall-segély mai árakon számolva csak 6 ezer milliárd volt. Ebből egy egész ország eljutott a jólétbe. Mi ennek a duplájából csak egy szűk réteg, elsősorban a miniszterelnök környezetének, továbbá a Fidesz környezetének gazdagodását tapasztaljuk! Az aláírásgyűjtésnek azért is van fontos szerepe, mert az uniós pénzekből még 7-8 ezer milliárdot nem költöttek el, s ha félni kell az Uniós Ügyészségtől, akkor ezek a pénzek még megmenthetőek a korrupt kormányzattól

- mondta Hadházy. A teljes interjút itt tudja elolvasni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hadházy mától gyűjti az aláírásokat az Európai Ügyészségért

Szerinte Polt Péter folyamatosan blokkolja a hatalmi elitet érintő bűncselekmények feltárását.

916 · Sep 20, 2018 09:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments