Judit
2 °C
7 °C

Erkélyen kellett bemászni, de sikerült az életmentés

2018.09.23. 12:33 Módosítva: 2018-09-23 16:53:13

Sikerült megmenteni a rendőröknek annak a férfinek az életét, aki saját házában akart öngyilkos lenni Nagykovácsiban, miután egy nyitott erkélyajtón át be tudtak jutni hozzá – írja a police.hu.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrs járőre szombaton délután háromkor kapott riasztást arról, hogy egy Nagykovácsiban lévő házban a rokona szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a házőrző kutya miatt a bejárati ajtót megközelíteni sem tudták, így más megoldás után kellett nézniük.

A házat körbejárva végül találtak egy nyitott erkélyajtót, amin keresztül be tudtak jutni, átvizsgálták a többszintes épületet, és ugyan senkivel nem találkoztak, feltűnt nekik, hogy az emeleti fürdőszobának zárva van az ajtaja.

Annak betörését követően találták meg a férfit a fürdőkádban, aki magánál volt, de a rendőrök korábbi többszöri szólítására addig nem reagált. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak a további vérzés megakadályozása érdekében.

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?