Judit
2 °C
7 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bestiális kegyetlenséggel ölte meg volt párját és kétéves kisfiát a berhidai gyilkos

2018.09.29. 11:35 Módosítva: 2018-09-29 18:38:49
Nem csak volt párját, egy 22 éves édesanyát gyilkolt meg szörnyű kegyetlenséggel bosszúból a berhidai gyilkos: miután megtalálta a nő kétéves kisfiát, neki is elvágta a torkát. A pénteken felfedezett gyilkosság helyszínéről a Bors írt tudósítást.

Már a gyilkosság napján lehetett tudni, a hogy bosszú miatt történhetett a Várpalota melletti Baglyas-hegyen történt gyilkosság, és hogy el is fogták a 40 éves gyanúsítottat. A Bors úgy tudja, egy szomszéd fedezte fel péntek délelőtt a holttesteket. Ő hívta ki a rendőröket és a nő élettársát – a fiatal férfi a helyszínre érve összeomlott, ezért a mentők kórházba vitték a tragédia felfedezése után.

Az áldozat három éve volt együtt az élettársával, tőle született a kisfia, akivel szintén végzett a gyilkos. Vele a nőnek időközben volt kapcsolata, egy időre el is költözött miatta az élettársától, de aztán visszament a párjához. A gyanú szerint emiatt állhatott bosszút a 40 éves férfi. A Bors szerint betörte a ház ablakait, majd a nő fejét szétverte, végül a kisgyereket is megtalálta, akinek elvágta a torkát. „Senki sem érti, hogy miért kellett az ártatlan gyermekkel is végezni, a környékbelieket valósággal sokkolta a szörnyű eset” – írják.

A rendőrség szombat hajnal négykor közölte, hogy elfogták a 40 éves, berhidai férfit, aki a Bors szerint már beismerő vallomást is tett. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?