Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bestiális kegyetlenséggel ölte meg volt párját és kétéves kisfiát a berhidai gyilkos

2018.09.29. 11:35 Módosítva: 2018.09.29. 18:38
Nem csak volt párját, egy 22 éves édesanyát gyilkolt meg szörnyű kegyetlenséggel bosszúból a berhidai gyilkos: miután megtalálta a nő kétéves kisfiát, neki is elvágta a torkát. A pénteken felfedezett gyilkosság helyszínéről a Bors írt tudósítást.

Már a gyilkosság napján lehetett tudni, a hogy bosszú miatt történhetett a Várpalota melletti Baglyas-hegyen történt gyilkosság, és hogy el is fogták a 40 éves gyanúsítottat. A Bors úgy tudja, egy szomszéd fedezte fel péntek délelőtt a holttesteket. Ő hívta ki a rendőröket és a nő élettársát – a fiatal férfi a helyszínre érve összeomlott, ezért a mentők kórházba vitték a tragédia felfedezése után.

Az áldozat három éve volt együtt az élettársával, tőle született a kisfia, akivel szintén végzett a gyilkos. Vele a nőnek időközben volt kapcsolata, egy időre el is költözött miatta az élettársától, de aztán visszament a párjához. A gyanú szerint emiatt állhatott bosszút a 40 éves férfi. A Bors szerint betörte a ház ablakait, majd a nő fejét szétverte, végül a kisgyereket is megtalálta, akinek elvágta a torkát. „Senki sem érti, hogy miért kellett az ártatlan gyermekkel is végezni, a környékbelieket valósággal sokkolta a szörnyű eset” – írják.

A rendőrség szombat hajnal négykor közölte, hogy elfogták a 40 éves, berhidai férfit, aki a Bors szerint már beismerő vallomást is tett. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport