Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Toroczkai nyilvánosan kiplakátolta egy tolvaj nevét Ásotthalmon

2018.10.02. 19:52

Ásotthalmon valaki ellopott 12 zsák cementet a felújítás alatt álló óvodából. Erre a község polgármestere, Toroczkai László a személyiségi jogokat semmibe véve saját kezűleg plakátolta ki a tolvaj nevét.

Ahogy az ezt alátámasztó Facebook-posztjában is írja:

Szerencsére az éber polgárőreink elfogták a tettest, aki helyi lakos, és egyáltalán nem volt rászorulva a 12 zsákra. A plakátokon a személyazonosságát is felfedve állítom szégyenpadra, mert a közösségnek minden tolvajt - a legkisebbtől a legnagyobbakig - ki kell vetnie magából. Annak pedig végképp nincs kegyelem, aki egy óvodától lop.

Bejegyzését egy érdekes gondolattal zárja:

Nem volt olyan rossz ötlet régen az a kaloda (szégyenfa).

A polgármester tehát a cementlopásért még kalodát is alkalmazna a tolvajon, miután a közösség kivette őt tagjai közül.

Toroczkai egyébként korábban is tett már meredek megjegyzéseket: beszélt például a nemi erőszakolókat kémiailag kasztrálni kéne, a magyar rabokat Szibériába kéne küldeni, és még a halálbüntetést is visszavezetné az országban. De Ásotthalmon betiltotta a muszlim vallást és a melegséget is, amit aztán az Alkotmánybíróság megsemmisített.

(24.hu)