Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrkutya találta meg a részeg autótolvajt, aki halálra gázolt egy embert

2018.10.04. 15:47

Befejezte a rendőrség annak a lábodi bűncselekménynek a vizsgálatát, amely még májusban történt Lábodon, és egy ember halálával végződött. Május 17-én egy lábodi vendéglátóegység elől elloptak egy Peugeot típusú gépkocsit, amit rövidesen törött első szélvédővel találtak meg a település belterületén.

A rendőrség szerint egy rendőrnő érkezett a helyszínre kutyával, Inkával, aki egészen a feltételezett elkövető házáig vezette a rendőröket. L.László elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett.

Kiderült, hogy a férfi nem sokkal előtte Lábod belterületén elütött egy kerékpárt toló férfit, majd a helyszínéről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. Az elütött férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de május 28-án belehalt a sérülésekbe.

A 35 éves L. ellen jármű önkényes elvétele bűntett, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrség átadta az ügyet az ügyészségnek.