Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-6 °C
5 °C

Puzsér Róbert bejelentkezett a főpolgármesteri posztra

2018.10.10. 23:03 Módosítva: 2018.10.10. 23:11

A szerda a főpolgármesteri bejelentkezések napja volt. Miután reggel Tarlós István Orbán Viktorral közösen jelentette be az újraindulását, este egy másik súlycsoportban is történt bejelentés.

Este kaptuk a közleményt, hogy

Puzsér Róbert független jelöltként elindul a főpolgármester választáson: nem lesz egyik párt jelöltje sem, de számít minden párt támogatására.

A legutóbb a HírTV-ben műsort vezető Puzsér az ígérete szerint nem egyik vagy másik párt győzelméért fog dolgozni, "hanem egy élhető Budapest megteremtéséért": ezt jelenti a program alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepció.

Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz.

Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog, én azonban nem a személyét és nem a politikai pártját kívánom kihívni. Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára" - mondta Puzsér a küldött közleményben.

"Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere.

Azért hívom ki Tarlós Istvánt, mert Budapest az otthonom – az ember pedig igényes az otthonára.

Puzsér egyetlen programpontja a Sétáló Budapest víziója – vagyis hogy legyen Budapest belső városrésze összefüggően besétálható és teljesen autómentes.

Puzsér támogatásáról információnk szerint már több ellenzéki pártban is elkezdődött a gondolkodás. Az MSZP-s Molnár Zsolt az Azonnalinak beszélt arról, hogy a szocialisták bárkit elfogadnak, akit a budapestiek egy előválasztáson támogatnak, így adott esetben Puzsért is. Az LMP-s Ungár Péter pedig az ATV-ben beszélt arról, hogy elfogadhatónak tartja a koncepcióját, és meg fogják azt vitatni a párton belül.  • Vennék
  • Hírek