Jolán
2 °C
4 °C

Késések várhatóak a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon

2018.10.16. 09:34 Módosítva: 2018-10-16 10:33:42

Egy teherautó megdöntött egy felsővezetéki tartóoszlopott reggel fél 9-kor Rákos és Rákosliget között, ezért a Budapestről Hatvan és Miskolc felé tartó vonalon szünetel a vonatforgalom.

A másik pályán - tehát Miskolcról és Hatvanból Budapestre - azért nem közlekedhetnek a szerelvények, mert ott átépítés zajlik.

A Mávinform szerint megkezdték a hiba elhárítását, azt írják, jelentősen hosszabb menetidővel kell számolni. Pótlóbuszok indításáról azonban egyelőre nem adtak hírt. Ha arra indulna, tájékozódjon az aktuális helyzetről itt.

Frissítés: A Mávinform legújabb tájékoztatása szerint elindultak a közlekedés a vonalon, azonban a Rákos és Pécel között a vonatok leeresztett áramszedővel közlekedhetnek.

A megrongált szakasz teljes körű helyreállítása az éjszaki órákra várható.

A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon fokozatosan csökkennek az eljutási idők, azonban a korlátozás miatt a nap folyamán több járat esetében előfordulhat hosszabb menetidő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?