Jenő
-2 °C
6 °C

Vajna Tímea: Ennyit ezekről az emberekről (akik kritizálták, hogy az USA-ba vitte a macskáját magángépen)

2018.10.29. 18:50

Az Instagramján reagált Vajna Tímea arra a botrányra, ami onnan indult, hogy néhány napja kitett egy fotót, amin egy magánrepülőn utazott az Egyesült Államokba az ölében a macskájával, akit szerinte ott fognak kezelni.

A magánrepülős utat a macska érdekében kicsit túlzásnak gondolta Hadházy Ákos, aki a Facebookján posztolt a kérdésről, és mint kiderült, Juhász Csaba, egy másik állatorvos is számon kérte, miért viszi az állatot éppen az USA-ba. A téma a parlament hétfői ülésén is előkerült. Mármint, hogy Vajna magánrepülőn viszi a macskáját műttetni.

Hétfőn estefelé Vajna Tímea reagált a viharra, és azt írta, Hadházyból és Juhászból csak az irigység beszél. Utóbbit egy állat műtét közbeni halálával is megvádolva.

„Ennyit ezekről az emberekről!” – zárta sorait.

Vajna szerint a botrányt a baloldal kreálta. Amúgy a zöldkártyája miatt kell januárig az USA-ban lennie, és hogy tudjon rá vigyázni, magával kellett vinnie a macskáját is, amit szeptemberben műtöttek, és néha kontrollra kell kötni. Egyben megdicséri az Állatorvostudományi Egyetemet, hogy annak orvosai a legjobbak, ők műtötték a macskát is.

Az utat illetve a gépet Vajna Tímea szerint nem közpénzből fizették, hanem a férje „egy világhírű producer-akinek saját vagyona van- és külföldi barátai kölcsönadják ill. kibéreljük tőlük a gépet.” A végére nem felejti el, hogy ő amúgy nagyon jó ember, aki „a legszívesebben a világ összes beteg gyermekét megmentené”.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?