Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Egy céges buli után akarta megerőszakolni támadója a futónőt

2018.11.08. 07:57 Módosítva: 2018-11-08 07:59:02

Újabb részletek derülnek ki a Zsaru magazinból a Makai Viktória futónő ellen elkövetett szexuális támadásról. A rendőrségi lapnak Oláh Dávid, a X. Kerületi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka beszélt az ügyről. A cikket a 24.hu szemlézte.

H. István október 14-én egy munkahelyi buliban volt, ahol ivott is. A bulit otthagyva a Jászberényi úton szegődött a futónő nyomába. Lerántotta a földre. Amikor a nő  próbált segítségért kiáltani, befogta a száját, majd többször ököllel arcon ütötte.

A nőt a hajánál fogva egy kietlenebb részre rángatta, és ráparancsolt, hogy feküdjön a hasára. Ezután kétszer is megpróbálkozott azzal, hogy megerőszakolja a nőt, de nem volt merevedése.  

Közben a futónő férje hazatért otthonukba, de nem találta otthon a feleségét, ezért elindult megkeresni. Otthonukhoz közel látta meg, hogy feleségével valaki erőszakoskodik a bokrok között. A férfi lerángatta a feleségéről H. Istvánt, aki elmenekült.  

A futónő és férje azonnal hívták a rendőrséget. Az asszonynak úgy rémlett, hogy támadóját többször is láthatta egy közeli üzletben. Személyleírást adott róla, így a rendőrök azonnal elmentek a futónő által említett boltba. Itt az üzletvezető azt mondta nekik, hogy a férfi nemrég indult el a munkahelyi buliból.

A támadó, H. István véres ruhában ért haza, ami feltűnt a feleségének. A feleség ezért üzenetet írt férje főnökének, hogy mi történt. Üzenetét épp akkor kapta meg a főnök, amikor már a rendőrökkel beszélgetett. 

A rendőrök ezután H. István kőbányai lakásához mentek. A férfit a ház  kamrájában, a hűtő mögé bújva találták meg teljesen meztelenül.

A férfi ellen szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.  

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy céges buli után akarta megerőszakolni támadója a futónőt

Újabb részletek derültek ki a Makai Viktória ellen elkövetett támadásról. A férfit a rendőrök meztelenül találták meg a hűtőszekrény mögött.

407 · Nov 08, 2018 07:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?