Árpád
-2 °C
4 °C

Halálra gázolt egy embert a vonat Rákosligetnél

2018.11.30. 16:18 Módosítva: 2018-11-30 16:20:21

Halálra gázolt egy embert péntek délután Rákosliget állomás közelében a Miskolc felől a Keleti pályaudvarra tartó Páva InterCity, a baleset miatt jelentős késésekre kell számítani a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon – írja az MTI.

A Mávinform sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a baleset egy fény és félsorompóval felszerelt vasúti átjárónál történt, a berendezések pedig megfelelően működtek is.

A vasúti pályát a hatósági intézkedés idejére lezárták, így a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon jelentős késésekre kell számítani. A MÁV-Start pótlóbuszokat rendelt az utasok elszállításához, ezekkel Rákos és Pécel között lehet közlekedni.

A személyvonatok Péceltől közlekednek Hatvan felé, az InterCity vonatokat Gödöllőről, illetve Hatvanból fordítják vissza Miskolc felé. A 8-as, gödöllői HÉV-en, illetve a 2-es metrón az Örs vezér tere és a Keleti pályaudvar között a vasúti bérleteket és utazási igazolványokat is elfogadják.

 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?