Judit
2 °C
7 °C

Az utolsó magyar halálraítélt másfél hete Szombathelyen csapott le

2018.12.01. 07:40 Módosítva: 2018-12-01 08:31:13

K. Aladár-t 1988-ban halálra ítélték egy 11 éves kislány brutális meggyilkolásáért, ám időközben a halálbüntetés eltörlése miatt az ítéletet 20 éves fegyházbüntetésre módosították. A férfi a börtönben szakmát tanult és hívő lett, 2008-ban pedig szabadult. Másfél hete újra lecsapott. Szombathelyen egy eladónőt lőtt arcon, írja a Blikk.

Ő volt az, aki a Vas megye székhelyén a Zanati úton kirabolt egy trafikot. Ezúttal egy gázpisztolyt használt, azzal lőtt.

A férfiról a lap a 112.hu alapján megírta, hogy 1988-ban Lenti-Máhomfán csapott le a kislányra, Anitára, gyakorlatilag agyontaposta, bordáit törte, a szíve, a mája, a lépe is megrepedt, a felismerhetetlenségig gyalázott holttestet lemeztelenítve egy közeli patakba dobta.

Egy szemtanú segítségével kapták el, a férfinál a laktanyában megtalálták a kislány ékszereit és az óráját is.

Annak idején a helyszíni szemle alkalmával megpróbált megszökni, most az a rendőr, aki ebben megakadályozta, azt mondta, sajnálja, hogy nem lőtte agyon a férfit, aki egyáltalán nem bánta meg tettét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?