Judit
2 °C
7 °C

Nem lesz fehér karácsonyuk a debreceni drogdílereknek

2018.12.04. 10:25

Drogterjesztő hálózatot kapcsolt le a rendőrség és a TEK Debrecenben a múlt héten. Az akcióban több helyszínen hat férfit fogtak el, de egy tucat drogfogyasztót is előállítottak, olvasható a Police.hu hírében.

Lefoglalt kábítószer
Lefoglalt kábítószer
Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai szerint a 44 éves debreceni Sz. Gábor, az 51 éves mikepércsi K. Imre és a 44 éves V. Tamás bűnszövetségben árulták az amfetamint, extasyt, kokaint, valamint a tiltott teljesítményfokozókat és a Magyarországon forgalomba nem hozható egészségügyi termékeket. Nekik a huszas éveikben járó K. Sz., T. Máté és Ny. Mihály segített kiporciózni a drogokat, amiket a megye több városában árultak.

A rendőrség a hat ember kihallgatta, közülük négyet őrizetbe is vettek. Ellenük bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?