Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Karácsony Gergely + Gőgös Zoltán = Rákosi Mátyás

2018.02.20. 16:16

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke is megérkezett a kampányba, ezúton köszöntjük! A pártok fölött álló testület vezetője azt mondta: hogy ha Karácsony Gergely és Gőgös Zoltán, szocialista agrárpolitikus összeállnak, "az egy Rákosi Mátyással ér fel".

Mire alapozza ezt? Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének egy ígéretére, miszerint az összes állami földbérleti szerződést felülvizsgálják valamint visszaveszik a "spekulációs célból" megvásárolt állami területeket, ha hatalomra jutnak.Az agrárkamara elnöke szerint ez

  • felháborító,
  • vérlázító.

Az elnök szerint mindez a 20. század legtragikusabb időszakát idézi. Újra két lábbal beleszálltak a magyar gazdatársadalomba, amit határozottan visszautasítanak - mondta, és bocsánatkérésre szólította fel az ellenzéki politikusokat.

Győrffy Balázs különben ugyanúgy pápai gyerek, mint Gőgös Zoltán, Gyurcsány Ferenc vagy Kövér László, és az igazat megvallva 2010 óta a Fidesz országgyűlési képviselője, bár ezt az aprócska tényt az MTI tudósítása elmulasztotta közölni.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.