Karácsony Gergely + Gőgös Zoltán = Rákosi Mátyás

2018.02.20. 16:16

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke is megérkezett a kampányba, ezúton köszöntjük! A pártok fölött álló testület vezetője azt mondta: hogy ha Karácsony Gergely és Gőgös Zoltán, szocialista agrárpolitikus összeállnak, "az egy Rákosi Mátyással ér fel".

Mire alapozza ezt? Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének egy ígéretére, miszerint az összes állami földbérleti szerződést felülvizsgálják valamint visszaveszik a "spekulációs célból" megvásárolt állami területeket, ha hatalomra jutnak.Az agrárkamara elnöke szerint ez

  • felháborító,
  • vérlázító.

Az elnök szerint mindez a 20. század legtragikusabb időszakát idézi. Újra két lábbal beleszálltak a magyar gazdatársadalomba, amit határozottan visszautasítanak - mondta, és bocsánatkérésre szólította fel az ellenzéki politikusokat.

Győrffy Balázs különben ugyanúgy pápai gyerek, mint Gőgös Zoltán, Gyurcsány Ferenc vagy Kövér László, és az igazat megvallva 2010 óta a Fidesz országgyűlési képviselője, bár ezt az aprócska tényt az MTI tudósítása elmulasztotta közölni.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.