Putnok polgármestere Gyurcsányt és Vonát rajzoltatná a seggére

2018.02.20. 10:58 Módosítva: 2018.02.20. 11:02

Obszcén stílusban beszélt Putnok polgármestere a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt, tudta meg a Hír Tv. Az egyik résztvevő azt mondta: Tamás Barnabás azzal fenyegetőzött, hogy az országgyűlési választás után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavazott. A polgármester azt is mondta, megérti, hogy nem kap támogatást az a település, ahol nem fideszes a képviselő, hiszen ő sem adna. Ebben a választókerületben Riz Gábort indítja a Fidesz.

A hivatalos rész után Tamás Barnabás azt mondta a meghívottaknak: "Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat".

Putnok polgármestere tavaly októberben azzal vált ismertté, hogy ünnepi beszédében nyaktiló alá valóknak nevezte politikai ellenfeleit, írja a Hír Tv.