Orbán a HVG-nek: Háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most

2018.02.26. 14:28

A HVG-nek sikerült elkapnia pár kérdésre Orbán Viktort, aki éppen a Fidesz választmányi ülésére érkezett. A miniszterelnöktől a hódmezővásárhelyi választással kapcsolatban vártak reakciót, és elmondta, hogy gratulál és sok sikert kíván. 

Hódmezővásárhely fontos város, mindig is a szívünkön viseltük a sorsát, ezután is mindent meg fogunk tenni fejlődéséért

- válaszolta Orbán a riporter kérdésére. Ezután arra voltak kíváncsiak, hogy mit gondol az ellenzéki összefogásról és arról, hogy valószínűleg ez vezetett a Fidesz vereségéhez Hódmezővásárhelyen.

Mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi energiát kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság és ezen fogunk dolgozni

- mondta, majd végül annyival zárta a beszélgetést, hogy a választás tétje továbbra sem változott, vagyis ha a Fidesz közössége marad kormányon, akkor nem leszünk bevándorlóország, ha az ellenzék nyer, aki viszont igen. "De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most" - nyilatkozta Orbán.

 Kommentelné? Hozzászólhat az Index.hu Facebookján!