Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orbán a HVG-nek: Háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most

2018.02.26. 14:28

A HVG-nek sikerült elkapnia pár kérdésre Orbán Viktort, aki éppen a Fidesz választmányi ülésére érkezett. A miniszterelnöktől a hódmezővásárhelyi választással kapcsolatban vártak reakciót, és elmondta, hogy gratulál és sok sikert kíván. 

Hódmezővásárhely fontos város, mindig is a szívünkön viseltük a sorsát, ezután is mindent meg fogunk tenni fejlődéséért

- válaszolta Orbán a riporter kérdésére. Ezután arra voltak kíváncsiak, hogy mit gondol az ellenzéki összefogásról és arról, hogy valószínűleg ez vezetett a Fidesz vereségéhez Hódmezővásárhelyen.

Mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi energiát kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság és ezen fogunk dolgozni

- mondta, majd végül annyival zárta a beszélgetést, hogy a választás tétje továbbra sem változott, vagyis ha a Fidesz közössége marad kormányon, akkor nem leszünk bevándorlóország, ha az ellenzék nyer, aki viszont igen. "De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most" - nyilatkozta Orbán.

 Kommentelné? Hozzászólhat az Index.hu Facebookján!