Árpád
-2 °C
3 °C

Orbán Viktor: Kicsit ráz a pálya

2018.03.10. 15:31 Módosítva: 2018-03-10 15:32:13

Mint megírtuk, Orbán Viktor szombat délelőtt Gödöllőre ment, elég különös körülmények között, a látogatásáról előzőleg nem közöltek semmit, sem meghívót, sem programot nem tettek közzé. Kormánypárti média kísérte, illetve a helyszínen várta a Hír tévét, de őket lerázta a média érdeklődését feltűnően kerülő miniszterelnök.

Ráadásul a kormányfő HÉV-vel utazott – talán a sikeres bécsi vonatúton felbuzdulva –, aminek a végállomásán szállt le. Különös volt az útja azért is, mert a városban épp egy 150 milliárdos vasútfejlesztés alapkövét tették le szombaton, de az eseményen nem vett részt.

A rejtély megoldásához nem lettünk közelebb, de ettől tény: Orbán hivatalos Facebook-oldalára szombat délután feltettek egy kétperces videót az utazásról. Ebben a miniszterelnök Nemzeti Sportot vesz, megkérdezi, rendben van-e minden a jegyekkel, beszélget emberekkel, akik 25 éve mindig rá szavaznak, majd megérkezik a gödöllői végállomásra. Itt megjegyzi, hogy kicsit ráz a pálya, és megkérdezi a HÉV vezetőjét, hogy jó meló-e ez. Hogy jó-e, azt megtudja, ha megnézi.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?