Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már Magyarországon sem érzi magát biztonságban a svéd-magyar nő

2018.03.14. 18:34

Nyilatkozott a svéd Aftonbladetnek az a svéd-magyar nő, aki a magyar közszolgálati televízióban azt nyilatkozta: azért költözött haza Svédországból, mert annyira rossz már ott a közbiztonság a migránsok miatt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Már Magyarországon sem érzi magát biztonságban a svéd-magyar nő

Eddig csak Svédország volt veszélyes a migránsok miatt, de az Index miatt úgy tűnik, fordult a kocka.

2137 · Mar 14, 2018 06:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Az Aftonbladet beszámolt a nagy port kavart interjúról, arról, hogy a nő, a 43 éves Natalie Contessa af Sandeberg horrorisztikusnak festette le Svédországot. Arról is beszámolt az Aftonbladet, hogy az Index kiderítette a nő svédországi múltját, azt, hogy több ízben is elmarasztalták a hatóságok odakint.

Az Aftonbladetnek nyilatkozott most a nő. Szerinte ő csak piti szabálysértéseket követett el Svédországban. Azt mondja, hogy minden, a magyar közmédiának elmondott állítását fenntartja, azaz Svédországot továbbra is veszélyes helynek tartja. Ugyanakkor az interjút kiváltó médiavisszhang miatt most már Magyarországon sem érzi magát biztonságban - mondta el a svédeknek.

Ahogy megírtuk, a nő korábban pszichológusnak és hivatalos személynek is próbálta kiadni magát, ezek miatt kártérítést kellett fizetnie a sértetteknek, akik egyébként "bennszülött" svédek.