Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Élőben elemezzük a választást!

2018.04.08. 18:14 Módosítva: 2018.04.08. 23:20

Az Index nem maszkírozza magát CNN-nek, nem lesznek digitális megprögetett glóbuszok körül keringő breaking feliratok, se emberméretű LED-falak, amik előtt öltönyös szakértők elemzik majd a választási küzdelmet. De azért Bohus Péter politikai szakíró, és Dull Szabolcs, házi elemzőnk leül itt egy székre, a kamerákkal szemben és elmesélik, hogy ki és miért alakíthat kormányt a jövő héten. Lesznek grafikonjaink, benézünk a newsroomba, hogy mégis mik a legfontosabb hírek, és kapcsoljuk a kígyózó sorokat, sőt a pártok főhadiszállásait.

Este hétkor az átjelentkezések miatt még nem lesznek részeredmények, sőt biztos hogy késő este jönnek majd meg az első adatok, de addig is maradjanak velünk:

az este folyamán legalább s háromszor fogunk jelentkezni a legfrissebb hírekkel és elemzésekkel. Minden adást itt, ebben a cikkben találnak meg, de fel is iratkozhatnak az adásra, egyenesen a Facebookon. Sőt az adás az Index címlapján is megtalálható, ráadásul követi az olvasót, csak ne felejtse el felhangosítani!

A második tervezett adás 23:15-kor kezdődik itt, vagy ha egyenesen a Facebookon akarja követni,

Régebbi adások:

Első bejentkezés, 18:50-kor

Az események forgatagában váratlanul jelentkezünk a Bocskai úti szavazókör elől. Az élő közvetítést itt tudja követni, vagy erre kattintva Facebookon is elérheti.

Második bejelentkezés 21:30-kor: