Aliz
6 °C
14 °C

Élőben elemezzük a választást!

2018.04.08. 18:14 Módosítva: 2018-04-08 23:20:49

Az Index nem maszkírozza magát CNN-nek, nem lesznek digitális megprögetett glóbuszok körül keringő breaking feliratok, se emberméretű LED-falak, amik előtt öltönyös szakértők elemzik majd a választási küzdelmet. De azért Bohus Péter politikai szakíró, és Dull Szabolcs, házi elemzőnk leül itt egy székre, a kamerákkal szemben és elmesélik, hogy ki és miért alakíthat kormányt a jövő héten. Lesznek grafikonjaink, benézünk a newsroomba, hogy mégis mik a legfontosabb hírek, és kapcsoljuk a kígyózó sorokat, sőt a pártok főhadiszállásait.

Este hétkor az átjelentkezések miatt még nem lesznek részeredmények, sőt biztos hogy késő este jönnek majd meg az első adatok, de addig is maradjanak velünk:

az este folyamán legalább s háromszor fogunk jelentkezni a legfrissebb hírekkel és elemzésekkel. Minden adást itt, ebben a cikkben találnak meg, de fel is iratkozhatnak az adásra, egyenesen a Facebookon. Sőt az adás az Index címlapján is megtalálható, ráadásul követi az olvasót, csak ne felejtse el felhangosítani!

A második tervezett adás 23:15-kor kezdődik itt, vagy ha egyenesen a Facebookon akarja követni,

Régebbi adások:

Első bejentkezés, 18:50-kor

Az események forgatagában váratlanul jelentkezünk a Bocskai úti szavazókör elől. Az élő közvetítést itt tudja követni, vagy erre kattintva Facebookon is elérheti.

Második bejelentkezés 21:30-kor:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?