Nagy Blanka Bayer Zsoltnak: Zsozsó, ezek az ócska kis prolik termelik a segged alá a javaidat

10786392560 HUSZ7261
2019.01.19. 15:34 Módosítva: 2019.01.19. 15:52

Keményen visszavágott az őt árt rágalmakért, megvédte a prolikat és néhány Bayer Zsoltnak címzett mondatban az Orbán-rendszer működését is levezette Nagy Blanka, az a kiskunfélegyházi gimnazista, akire két korábbi tüntetésen tett felszólalása után szállt rá a teljes kormánymédia, Bayer Zsolt pedig lekreténezte és leprolizta.

Nagy Blanka a Várkert Bazárnál tartott tüntetésen azt mondta: az Orbán kormány egy daganatos sejt, ami fel akarja falni a többi vele nem egyező sejtet. Fel akarja falni, ha valakinek nem egyezik a véleménye az övével.  

Hamis híreket terjesztettek rólam, hogy bukásra állok és sokat hiányzom. Ti buktatok meg három dologból: tisztességből, emberségből és őszinteségből. Felháborítóan sokat lógtok azokról a megbeszélésekről, amik az emberek érdekeiért szólnának.

"Rákosi túl úrinak tartotta, hogy beköltözzön, erre ez a mocsok király mindenféle akadály nélkül betelepszik a Várba. Ahol freskókat festenek le, ott a könyvek égetése lesz a következő" - folytatta beszédét a diák. 

Az egyik interjúban azt nyilatkoztam, azért támadnak engem, mert Orbánék félnek tőlem. Nem tőlem félnek, hanem a fiatalságtól. A fiataloktól félnek, mert ha más nem, ők pontosan tudják, mire képesek a fiatal emberek.

Nagy Blanka szerint az embernek muszáj kiállnia magáért, muszáj elmondani a véleményét, nem számít, ha lejárató hadjáratot akarnak indítani.

A 19 éves kiskunfélegyházi tanuló december 21-én Kecskeméten, majd január 5-én Budapesten is felszólalt a túlóratörvény miatt kipattant tüntetéseken. Kecskeméten azt üzente annak „a bajszos fasznak, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát".

A kiskunfélegyházi iskola január elején elhatárolódott  tanulója kijelentésétől, majd pedig a kormánypárti sajtó vette elő a diáklányt. Az Origo, a Ripost, a Figyelő és a Lokál azt állította, hogy  több tárgyból bukásra áll (ami nem igaz), és sokat hiányzik az iskolából, Bayer Zsolt pedig "kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska kis prolinak" nevezte. A diáklány későbbaz ATV-nek azt mondta: nem bánt meg semmit, de a trágárság elvette a beszéd értékét.

Nagy Blanka a Várkert Bazár előtt ezt üzente Bayer Zsoltnak, akit "a nemzet udvari bolondjának" nevezett:

Zsozsó! Az ócska kis proli, és ezt még a rossz tanuló is tudja, munkásosztályt jelent. Ezek termelik a segged alá a javaidat. Ha nem lennének ezek a prolik, nem lenne a haverjaidnak annyi pénze, hogy neked most egy tévéműsorod legyen!

"Ezeknek a kis proliknak elegük van - folytatta Nagy Blanka. Amíg ők éjt nappallá téve dolgoznak, másokat kell gazdaggá tenniük. Ne másokat tegyünk végre gazdaggá, tegyünk pontot a dolgok végére, és cselekedjünk. Akármit. Nem szabad hagynunk, hogy a magyar nép még egyszer rabszolgasorsra jusson!".

Nyitókép: Huszti István/Index